Loterij 2020

Beste volleyballers,

De jaarlijkse Gavoc’10 loterij komt er weer aan, vanaf woensdag 11 maart komen wij de loten weer uitdelen! Voor alle duidelijkheid de spelregels zijn als volgt:

Per gezin wordt er één boekje uitgedeeld (50 lootjes á €0,25 een vol boekje is €12,50). Meer boekjes mag natuurlijk altijd, deze kun je bij ons afhalen. Het geld en de eventuele niet verkochte loten moeten uiterlijk 28 maart 2020 ingeleverd zijn. Lever je niet verkochte lootjes op tijd in zodat je deze niet hoeft te betalen. Loten na 28 maart dienen gewoon te worden afgerekend, te laat of niet inleveren kost je dus €12,50!

Graag het geld en het kartonnetje met controlestrookjes in een gesloten zakje of envelop doen. Je kunt de lootjes inleveren tijdens de training iedere woensdag van 19.30 tot 21.00 of vrijdag van 18.00 tot 20.00, of direct bij Kim Vermunt, Basilicum 1. Je kunt de lootjes ook altijd inleveren bij je trainer of aanvoerder die zorgen dat het bij ons terecht komt.

Van de opbrengst van de loterij kan de vereniging leuke activiteiten organiseren en/of materialen aanschaffen. Dus laten we met zijn allen zoveel mogelijk lootjes verkopen. De hoofdprijs is €100,00 en daarnaast zijn er nog 19 andere leuke prijzen te winnen!

De trekking zal plaatsvinden op 13 april 2020. De uitslag zullen we met een e-mail bericht naar alle leden kenbaar maken, komt op Facebook en is terug te vinden op de site www.gavoc10.nl/nieuws.

Als er nog vragen zijn kun je altijd bij ons terecht.

Succes met verkopen!!!

Charlotte Danen (charlottedanen@hotmail.com) en Kim Vermunt (kvermunt@ziggo.nl)

PS: aan alle jeugdleden, graag dit bericht mededelen aan je ouder(s), zodat zij ook op de hoogte zijn van de spelregels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *