Gavoc’10 Beach

Beste leden!
Welkom bij Gavoc’10 Beach!
In het schema hieronder, staan de data en tijden waarin het beachveld beschikbaar is. Tevens staat er achter de data wie er op die dag de verantwoordelijke is met toegang tot de sleutel voor het veld en het materiaal. 

  • Het beachveld is beschikbaar op woensdag ( vanaf 19:00) en op vrijdag (vanaf 18:00). Er kan doorgegaan worden tot 22:00. De tijden om te reserveren worden ingedeeld in blokken (18:00- 19:00 voor de jeugd, en 19:00- 20:30, 20:30- 22:00 om te reserveren).
  • Er zijn twee beachvelden per tijdsblok beschikbaar. Er kan vanaf 4 personen gebruik worden gemaakt van een veld. Als dit er minder zijn, kunnen er eventueel nog andere mensen aansluiten. 
  • Mocht je iemand, die niet lid is van Gavoc’10 een keer mee willen nemen om te beachen is dit prima, let er alleen op dat er nog genoeg ruimte is voor leden om ook te beachen.

Stap 1:Schrijf je in voor de dag en tijd dat je graag gebruik zou willen maken van het veld. Schrijf hierbij de namen van alle personen die meedoen. Stap 2: Stuur een berichtje naar de verantwoordelijke van die dag (die bij de datum vermeld staat). Aan hem/haar kan benoemd worden hoe laat jullie graag willen beachen.  De verantwoordelijke zorgt er dan voor dat  het materiaal en het veld beschikbaar is voor jullie.Stap 3:Lekker beachen! (Mochten jullie de laatste van de dag zijn, willen jullie er dan samen met de verantwoordelijke van de dag op letten dat het veld netjes wordt achtergelaten en de spullen worden opgeruimd? 

Veel beachplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *