GAVOC’10

Volleybalvereniging GAVOC’10 is in 2010 ontstaan uit een fusie tussen volleybalvereniging GAVOK uit Oud-Gastel en volleybalvereniging Apollo’72 uit Stampersgat. De fusienaam GAVOC’10  verwijst naar beide verenigingen. GAVOC’10 staat voor GAVOK Apollo’72 VolleybalCombinatie 2010.

GAVOC’10 heeft de intentie om volleybal voor iedereen op elke leeftijd toegankelijk te maken en te houden. Bij onze vereniging kun je terecht op verschillende niveaus, zodat je altijd makkelijk kunt aansluiten.

Naast het volleyballen organiseert GAVOC’10 jaarlijks ook andere leuke activiteiten. Al meer dan 40 jaar lang wordt traditiegetrouw op 1e pinksterdag een buitentoernooi gespeeld in Stampersgat. In februari vindt het GAREWIVO toernooi plaats in sporthal ‘t Veerhuis. Sinds 2017 wordt ook een GAVOC’10-dag georganiseerd die bedoeld is voor alle leden, familie en vrienden.

Onze actieve jeugdcommissie organiseert door het jaar heen speciaal voor de jeugd (en familie) ook veel andere leuke activiteiten, zoals het jeugdkamp, lampionnenoptocht, spooktocht, bowlingavond en meer.

Bij GAVOC’10 kun je terecht voor veel sportieve en gezellige momenten door het jaar heen.