Lidmaatschap

Vind jij volleyballen ook gaaf?

Meld je dan aan als lid van GAVOC ’10!!

Iedereen van jong tot oud die graag wil volleyballen kan bij GAVOC ’10 terecht. Bij onze vereniging is de instap simpel en eenvoudig. Onze jeugd- en seniorenteams spelen op verschillende niveau’s, waardoor zowel de beginnende als ook de ervaren volleyballer makkelijk kan aansluiten. 

Vanaf 7 jaar kun je actief lid worden van onze vereniging. Als lid kun je meedoen aan competitiewedstrijden en veel leuke activiteiten die gedurende het hele jaar door worden georganiseerd.

Wil je liever alleen trainen? Ook dat kan!!

4 keer GRATIS meetrainen

Voordat je lid wordt van GAVOC’10 mag je 4x gratis mee komen trainen, en dat is niet voor niks! Zo kun je zelf ervaren hoe leuk het is om bij onze vereniging te volleyballen. Zo vind je naast veel sportiviteit ook veel gezelligheid in en om de velden. 

Informatie over het aanmelden/opzeggen, de contributie en de algemene regels van GAVOC10 kun je op de desbetreffende pagina’s vinden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het lidmaatschap ? Hiervoor kun je terecht bij het secretariaat (secretariaat@gavoc10.nl) of de ledenadministratie (leden@gavoc10.nl). Wij geven graag antwoord op jouw vragen.